Het realiseren van nieuwe bedrijfsapplicaties doet u vooral voor de toekomstige gebruikers, medewerkers of klanten, om slagvaardiger te kunnen werken. De functionaliteit moet voldoen aan de wensen die daar leven en de doelen die u wilt bereiken.

Of het nu gaat om het introduceren van een nieuwe dienst, kostenbesparingen, verhoging van productiviteit of de kwaliteit van dienstverlening. De effectiviteit van de applicaties zijn van cruciaal belang voor het succes en het rendement op de investering die u doet.

Rubicon ontwerpt en realiseert met behulp van Microsoft technologie en moderne methoden applicaties en integreert deze met bestaande systemen of Microsoft oplossingen. Onze expertise ondersteunt een Service Oriented Architecture, waarmee u sneller en kostenefficiënter kunt inspelen op veranderingen. Moderne technologie als Silverlight, Mobile, Biztalk en webservices wordt hiermee toegankelijk gemaakt.

U kunt zowel een beroep doen op de tijdelijke inzet van onze specialisten als gebruik maken van onze project en beheerorganisatie.