8-5-2012

Datum: 8 mei 2012
Locatie: Rubicon Vianen

 

Microsoft SQL Server 2012 staat op het punt om gelanceerd te worden. In deze versie is veel aandacht besteed aan beschikbaarheid, datakwaliteit, integratie, cloud en business intelligence. Tijdens deze demodag willen we u een beeld geven van de nieuwe features die Microsoft te bieden heeft op het gebied van Business Intelligence. De volgende onderdelen zullen onder andere doorgenomen worden tijdens deze demodag:

 

Power View

Een interactieve omgeving waarin u met slechts enkele muisklikken data kunt analyseren en visualiseren. U kunt deze interactieve overzichten delen via SharePoint of opnemen in een PowerPoint presentatie.
 

PowerPivot extended

Excel-gebruikers kunnen enorme hoeveelheden data eenvoudig omzetten in begrijpelijke informatie met de tweede versie van PowerPivot, die o.a. KPI's en nieuwe analytische functies ondersteunt.
 

Master Data Management Services

Het product waar Microsoft initiatieven op gebied van metadata beheer worden ondersteund. In deze versie is het mogelijk om het metadata beheer uit te voeren met behulp van Excel.
 

Data Quality Services

Met behulp van Data Quality Services wordt u in staat gesteld om eigen data met externe data te matchen, data te schonen en/of te verrijken om betere kwalitatieve data te verkrijgen.
 
Naast de beschrijving van deze en andere SQL Server 2012 features zullen ook enkele concrete demonstraties worden gepresenteerd, die wij als Rubicon ontwikkeld hebben. Aan de hand van deze voorbeelden krijgt u niet alleen een beeld van de mogelijkheden maar ook een beeld van welke onderdelen van het Microsoft platform en kennis nodig zijn om dergelijke oplossing te realiseren in uw eigen organisatie.
 
Deze sessie zal gehouden worden door een ervaren consultant die onderwerpen als architectuur, aandachtspunten en valkuilen met u doorneemt. In deze sessie is ruimte om vragen te stellen om zelf enkele features te verkennen opgenomen.
 
Agenda
  • 09.00 - 09.30 uur: Ontvangst
  • 09.30 - 09.45 uur: Welkom & Introductie
  • 09.45 - 10.45 uur: SQL Server 2012 en Sharepoint 2010
  • 10.45 - 11.00 uur: Pauze
  • 11.00 - 12.00 uur: Demonstratie SQL Server 2012 (w.o. PowerView)
  • 12.00 - 12.30 uur: Vragen & Antwoorden
  • 12.30 - 13.00 uur: Gezamenlijke lunch
Voor eindgebruikers en onze directe relaties zijn er geen kosten verbonden aan deelname aan de demodagen.

 
  • Direct inschrijven

    ​U kunt zich voor deze demodag nu direct aanmelden via het inschrijfformulier op deze website.