4-4-2013
Soort event: ​Demodag
​Datum: ​donderdag 4 april
​Tijd: ​van 9.00 uur tot 12.30 uur
​Locatie: ​Rubicon te Vianen
 
De levenscyclus van een document, van creatie tot dispositie, in SharePoint 2013.
Binnen de meeste organisaties worden er door kenniswerkers veel documenten gegenereerd, gezocht en geraadpleegd . Ook is in gereguleerde omgevingen waar voldaan moet worden aan kwaliteitsnormen, wettelijke regulering, e.d. het inzetten van een document management systeem eventueel ondersteund door workflow niets nieuws.
Hoe ga ik in mijn organisatie om met formele documenten die in bedrijfsprocessen verweven zijn tegenover het “creatief” en ongestructureerde manier waarop mensen documenten aanmaken? Het is voor veel mensen duidelijk dat SharePoint een prima samenwerkingsplatform is dat gebruikers vrij laat om “ongestructureerd” documenten met elkaar te maken en te delen. SharePoint wordt hier dus alleen gebruikt voor het “creëren” van documenten. Het platform biedt echter veel meer en kan goed ingezet worden voor Document Management in formele bedrijfsprocessen waar meta-data en workflow een rol spelen.
 
De vraag die organisaties veel aan Rubicon stellen is hoe deze twee werelden samen te brengen en in een platform als SharePoint.
 
Tijdens deze demodag gaan we in op Document en Records management bouwstenen van SharePoint 2013. We laten u zien wat de vernieuwingen zijn rond document management met het nieuwe SharePoint platform en hoe MS Office hiermee integreert. Tevens staan we stil bij de kracht van Search (de zoekmachine) en de inzet hiervan in goed document management. SharePoint 2013 heeft een flinke stap gemaakt in de gebruikersvriendelijkheid voor de eindgebruiker in het werken met documenten.
 
Naast een demonstratie van de Document Management mogelijkheden, staan we ook even stil bij de aanpak om dit onderwerp binnen uw organisatie bij de horens te vatten.
 
Agenda
 
​9.00 uur ​Ontvangst
​9.30 uur ​Welkom & Introductie Rubicon
​9.45 uur
​Live demo: Document Management in SharePoint 2013
  • Werken met documenten in SharePoint 2013. Van creatie tot dispositie.
  • Wat is nieuw met SharePoint 2013?
  • Wat is Records Management?
​10.30 uur Pauze
​10.45 uur Live demo: Document Management in SharePoint 2013 (vervolg)
​11.30 uur ​Hoe kan ik migreren?Hoe start ik met Document Management in mijn organisatie?
​11.45 uur
​Vragen en antwoorden
​12.00 uur ​Gezamenlijke lunch
 

  • Direct inschrijven

    ​U kunt zich voor deze demodag nu direct aanmelden via het inschrijfformulier op deze website.